Η Αικατερίνη Ζωγράφου γεννήθηκε στη Σιάτιστα το 1947. Τα σχολικά της χρόνια τα πέρασε στα Σέρβια και στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Α.Π.Θ. .Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Ραδιοηλεκτρολογία από το Α.Π.Θ.
Από το 1975 ως το 2006 ήταν καθηγήτρια Φυσικών στο Λύκειο Σιάτιστας. Το Σεπτέμβριο του 2006  συνταξιοδοτήθηκε.  Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη χρήση των υπολογιστών.
Ζει μόνιμα στη Σιάτιστα. 
   Η Καλλιόπη Μπόντα γεννήθηκε στη Σιάτιστα το 1953.Μεγάλωσε στη Σιάτιστα, στη γειτονιά του Μπούνου. Φοίτησε στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας και στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας. Μετά την αποφοίτησή της από το Τραμπάντζειο Γυμνάσιο σπούδασε στο Φυσικό Τμήμα του Α.Π.Θ. Από το 1976 ως το 2007 ήταν καθηγήτρια Φυσικών σε διάφορα Γυμνάσια και Λύκεια,  ενώ από το 2007 μέχρι το 2010 που συνταξιοδοτήθηκε ήταν υπεύθυνη λειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σιάτιστας. Ζει στη Βέροια και τη Σιάτιστα  
 

 

 

Ο Γιάννης Πορπόρης γεννήθηκε στη Σιάτιστα το 1971. Τα σχολικά του χρόνια τα πέρασε στη Σιάτιστα. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Ζει και εργάζεται στη Σιάτιστα, δάσκαλος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιατίστης. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη χρήση των υπολογιστών.